Известие

Collapse
No announcement yet.

РЕЗЕРВОАРА ПОВРЪЩА???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dimovmk Покажи съобщение
    Та...за същата Алфа иде реч. Спирам преди около месец на ЕКО в Кресна да допълня резервоара. Не чакам да ми налеят. Хващам черния пистолет, натискам спусъка и след има няма 10 секунди резервоара прелива. Гледам странно и леко учудено. Та вътре има максимум 20 литра. Пробвам пак....същата работа. Загледах се внимателно в пистолета и видях, че диаметъра му е по-голям. Сега разбрах защо не влиза като нормалните. Викнах момчето, дръпна от другата колонка маркуча ииии....пак не влиза пустата му нафта. Оставих го така и тръгнах към София. Размишлявах по пътя какъв може да е проблема и стигнах до извода, че вероятно има някаква защита ако объркаш пистолета за гориво /в някои държави диаметрите са различни/. Прибрах се в София и опитах отново да заредя. Този път нямаше проблем. Напълни се до горе напълно нормално. От тогава съм се наканил да разгледам по-подробно дали има някакъв защитен механизъм, но не идва ред нещо. На първо гледане тръба като тръба....ама май не е баш така.
    Ако някой има опитност по въпроса, моля да сподели.
    Недей се мъчи повече... просто си хванал маркуча за камионите той е по дебел това е
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
      Някой, вече е споделил, тамън 2 пъти.
      Имах предвид дали при зареждане на бензиносстанция на някой му се е случвало подобно нещо. Иначе виждам описани подобни ситуации.

Comment

Благодаря на всички отзовалисе.Заредих на бензиностанция и нямаше проблем,просто аз съм наливал в отдушникаroll2:
        Отново благодаря,темата е за триене

Comment

Working...
        X